Ofte stillede spørgsmål

Ny nøgler?

På vores værksted eller på din adresse

DØGNVAGT: +4581739797

Hvad gør jeg, hvis jeg har mistet mine bilnøgler?

Kontakt Carkey24 og tillade os at tage sig af din mistede bilnøgler hovedpine.

Tlf: +4581739797

Hvorfor bruge Carkey24 at erstatte dine tabte bilnøgler?

Vi kommer ud til din bil. En af de vigtigste forhandler ville kræve at du har bilen bugseret til deres workshop for de nye nøgler, der skal programmeres til køretøjet.

Vi tilstræber altid at erstatte dine malplacerede auto-mobil taster samme dag .Den forhandleren kan ikke være i stand til at passe dig i flere uger, og du kan finde dig nødt til at vente på nye nøgler skal leveres fra udlandet.

Vores udskiftning bilnøgler leveres til en meget lavere pris end en forhandler. Vi vil altid gøre vores bedste for at komme ud til dig og erstatte dine manglende nøgler til en pris, der plejer efterlade et hul i lommen.

Hvad gør man hvis man bilnøgler er blevet stjålet

Først og fremmest kontakte politiet. Især hvis du føler din bil kan være en sikkerhedsrisiko.

Så kontakt Carkey24. Vi er i stand til at slette de stjålne nøgler fra køretøjer startspærre boks eller ECU. Vi derefter igen kode låsene til nye kombinationer og producere en ny arbejdsmetode nøgle, så du ikke behøver at bekymre sig om bilen bliver stjålet.

Udskiftning bortkomne eller ødelagte bilnøgler

Alle udskiftning bilnøgler er enten er skåret i kode, mønster eller lås.

Hos Carkey24 vi udfører tomme nøgler, der kan skæres på vejene med den nyeste nøgle skære maskiner for at sikre alle nye bilnøgler produceret er en perfekt pasform.

Malplacerede bilnøgler kan genbruges fremstilles og skæres til kode fra døren køretøj eller tændingslåsen.

Hvis din bil er udstyret med en startspærre system, det vil kun fungere med en korrekt programmeret transponder nøgle og vi bliver nødt til at omprogrammere en ny nøgle til dine køretøjer vigtigste ECU eller startspærre boks.

Har min bil har en startspærre?

Alle biler produceret og solgt i Denmark siden 1995 er juridisk forpligtet til at være udstyret med en startspærre system. Disse biler kræver en transponder nøgle med en indbygget elektronisk transponder chip til at starte bilen. Når nøglen drejes i tændingen koden er læst og køretøjet vil kun starte, hvis den korrekte kode er modtaget. Dette system blev indført for at mindske køretøjets kriminalitet og forhindre biler i at blive i gang uden den rigtige nøgle. En knækket eller tabt transponder bil nøgle vil medføre, at køretøjet ikke starter ved at dreje nøglen i tændingen.

Carkey24 udnytter meget avanceret nøgle programmering udstyr, som giver vores mobile bil låsesmed er at programmere udskiftning transponder nøgler til de fleste bilmærker på vejene.

Ekstra bilnøgler

Hvis du kun har én nøgle til dit køretøj giver det god mening at kontakte os nu, og få os producere reservenøgler bil.

Så du skal ikke vente, indtil du mister alle dine bilnøgler. Vi er i stand til at producere nye nøgler, selvom du har mistet din vigtigste hovednøgle.